Sommerjobb på museene

Vi er på jakt etter museumsverter og kaféverter til å betjene tre museer i Grimstad i sommersesongen 2018. Søknadsfrist 1. februar. 

Aust-Agder museum og arkiv, avdeling Grimstad bys museer søker etter museumsverter og kaféverter til sommersesongen 2018. Vi trenger vertskap til tre museer i perioden fra mai til oktober med hovedtyngden i skoleferien. Vi er avhengig av at museumsvertene og kafévertene kan jobbe til avtalte tider. Vi legger opp turnusplan for hvert museum. Vertene får arbeidssted ved ett eller flere av de tre museene. Vertene må beregne tilsammen 35-40 arbeidsdager i løpet av hele sesongen. Alle søkere må være over 18 år. Det vil bli gitt opplæring. 

  

Vi trenger MUSEUMSVERTER til følgende museer: 

1. Ibsen-museet 

På Ibsen-museet er vi på jakt etter deg som er en dyktig formidler og som trives i formidlerrollen. Som museumsvert på Ibsen-museet er du museets ansikt utad mot publikum. Du skal ta imot de besøkende og guide dem på stedet. Du har også ansvar for billett- og butikksalget ved museet. I tillegg kommer noe renhold. 

Du må beherske muntlig norsk og engelsk. Det er en stor fordel om du også behersker tysk. 

Ibsen-museet er åpent søndagene 10.06, 17.06 og 24.06 og daglig fra 26.06-26.08. Arbeidstid fra kl 10.30-16.30. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden. 

2. Sjøfartsmuseet i Aust-Agder 

På Sjøfartsmuseet i Aust-Agder er vi på jakt etter deg som trives med gjestehåndtering, kundebehandling og salg. Som museumsvert er du museets ansikt utad mot publikum. På Sjøfartsmuseet har du ansvaret for publikumsmottak, billett- og butikksalg ved museet. I tillegg kommer noe renhold. 

Du må beherske muntlig norsk og engelsk. Det er en fordel om du også behersker tysk. 

Sjøfartsmuseet i Aust-Agder er åpent søndagene 10.06, 17.06 og 24.06 og daglig fra 26.06-26.08. Arbeidstid fra kl 10.30-16.30. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden. 

Vi trenger KAFÉVERTER til følgende museer: 

1. Norsk Hagebruksmuseum 

På Norsk Hagebruksmuseum er vi på jakt etter deg som trives på kjøkkenet og som har erfaring med gjestehåndtering eller kundebehandling. Du må også like å ha det rent og ryddig rundt deg. Som kafévert er du museets ansikt utad mot publikum. Du vil betjene kafeen og sørge for tilberedning og salg av blant annet kaffe, vafler og sveler. Du vil også betjene museumsbutikken. I tillegg kommer noe renhold i museet og å holde det pent og ryddig rundt bygningen. 

Du må beherske muntlig norsk og engelsk. 

Norsk Hagebruksmuseum er åpent søndager i perioden 20.05 - 30.09 og daglig fra 26.06-26.08. Arbeidstid er fra kl. 10.00 - ca. 16.30. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden. 

2. Sjøfartsmuseet i Aust-Agder 

Som kafévert på sjøfartsmuseet vil du betjene kafeen og sørge for tilberedning og salg av varme og kalde lunchretter, kaffe og is. Du er kafeens ansikt utad. Vi er på jakt etter deg som trives på kjøkkenet og som har erfaring med gjestehåndtering eller kundebehandling. Du må også like å ha det rent og ryddig rundt deg. 

Du må beherske muntlig norsk og engelsk. 

Sjøfartsmuseet i Aust-Agder er åpent søndagene 10.06, 17.06 og 24.06 og daglig fra 26.06 - 26.08. Arbeidstid fra kl 10.30-16.30. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden. 

Søknad: 

Søknad og CV sendes til therese.strupstad.hagen [at] aama.no eller per post til Grimstad bys museer, postboks 31, 4891 Grimstad. 

Fortell oss hvilket/hvilke museum/museer du kunne tenke deg å ha som arbeidssted. 

Søknadsfrist: 01. februar 2018. 

Har du spørsmål om jobben, kan de rettes til formidlingsansvarlig ved Grimstad bys museer, Therese Strupstad Hagen, på telefon 45002644.