Vårmarked

Søndag 20. mai kickstarter vi sesongen på Norsk Hagebruksmuseum med vårt tradisjonsrike vårmarked!

Endelig står sommeren for tur, og vi åpner Norsk Hagebruksmuseum med vårt tradisjonsrike vårmarked.

Vårmarkedet er en hyggelig og vårlig møteplass midt i hjertet av vakre Dømmesmoen. I år har markedet et grønt fokus! Denne dagen fylles museet med hageplanter, konservesprodukter som gelé, saft og syltetøy, i tillegg til egg, honning, bieprodukter, urtebaserte hudpleieprodukter og foto av planter og natur. På vårmarkedet vil du også finne grønne organisasjoner som Økologisk Agder, Bjørkedalen andelslandbruk, Aust-Agder sopp- og nyttevekstforneing, Rhododendronforeningen og Agder Bonsai.

Kafeen på museet serverer kaffe, te, eplemost, vafler, sveler og syltetøy. For alle hageinteresserte har vi et "minbibliotek" med masse lesestoff om planter og hagestell. Både bøker og blader som du kan kose deg med når du nyter kaffen og kaker i kafeen.

Utstillingene på museet er også åpne. Her kan du lære mer om hagebruksnæringen i Grimstad, som vinproduksjonen på Fuhr, konservesindustrien og om det økologiske samspillet mellom naturen, bier og mennesker.

Vårmarkedet er årets første åpningsdag på hagebruksmuseet.

Vi ønsketr alle sammen hjertelig velkommen!

Ønsker du å være utstiller på vårmarkedet? Ta kontakt med Vivian Stølen på e-post: vivian.stolen [at] aama.no eller telefon: 452 12 551. 

Dato: 

Sunday, May 20, 2018 - 11:00 to 16:00

Sted: 

Norsk Hagebruksmuseum, Dømmesmoen

Pris: 

Gratis inngang