Foredrag

Hamsun og nobelprisen - et foredrag med bankett

Knut Hamsun kjøpte gården Nørholm utenfor Grimstad i 1918, og bodde der sammen med sin familie fram til sin død i 1952. Hamsun mottok nobelprisen for sin roman “Markens grøde” i 1920. Mange har lest romanen, men de færreste har spist nobelmiddagen som ble servert på banketten i Stockholm.

Vi tar dere med på en eksklusiv vandring i ord, mat og drikke hvor dere blir kjent med den dramatiske historien bak tildelingen og får servert den samme velsmakende 7-retters menyen som Hamsun fikk i sin tid. Programmet er et samarbeid mellom Grimstad bys museer og Smag&Behag.

Betingelser: Minimum 12 personer. Opplegget må være booket gjennom Grimstad turistkontor senest 7 dager i forveien.
Sted: Smag&Behag

Bildefortelling med tema: GRIMSTAD

Opplev Grimstad gjennom en multimediapresentasjon som med bilder og lyd tar deg med til spennende lokalhistoriske og samtidsaktuelle steder i Grimstad. Presentasjonen ledes av en guide som tar i mot gruppen og forteller om Grimstads næring, kultur, arkitektur og infrastruktur gjennom tidene.

Gruppeprogrammet er perfekt for grupper som har vanskelig for å bli med på en byvandring eller som av andre grunner ønsker en presentasjon sittende innendørs.

Varighet: ca 45 minutter