Kafé / butikk

Sjøfartsmuseet i Aust-Agder

Vi fornyer tilbudet på sjøfartsmuseet og åpner nye "Kafé Losen" sommeren 2018. Her byr vi på deilig sjømat og søte fristelser i et koselig kafékonsept. 

Kafé Losen har uteservering på Vikkilens bredder for den som vil spise og/eller ta et glass i frisk luft. Vi har også servering innendørs i maritime lokaler. 

All mat på menyen henger sammen med regionens spennende maritime historie, og vi bruker lokale råvarer. Vi har rettigheter for salg av øl og vin. 

Hasseldalen er et deilig sted å være. Kombiner søndagsturen med lunsj i vår nye kafé og museumsbesøk! Eller ta båten bort til oss. Vi har brygge for fortøyning rett på utsida. I juli har også Badebåten fast stoppested ved sjøfartsmuseet. Hva er vel bedre enn å avslutte skjærgårdsturen med en raus og deilig reketallerken? Sørlandet i et nøtteskall! 

Kafeens åpningstider sommeren 2018: 
10. juni, 17. juni og 24. juni - søndag kl. 11-16
26. juni - 19. august (sommerferien) - hver dag kl. 11-16

Velkommen!

 

På sjøfartsmuseet i Aust-Agder har vi også museumsbutikk med et bredt utvalg av bøker og varer med maritim profil. Her får du også kjøpt billett til museets utstillinger.

Velkommen innom for en hyggelig handel.

 

Norsk Hagebruksmuseum

Kafeen på hagebruksmuseet er kjent for sine gode vafler og sveler. Her serverer vi også kaffe, te, smoothie, kakao, Heimdal sjokolade og iskrem.

 

Museumsbutikken gjenspeiler hagebruksmuseets tema med en grønn profil. Litt for barna og litt for de voksne.

Velkommen innom for en hyggelig handel.
 

Ibsen-museet

På Ibsen-museet har vi museumsbutikk med salg av bøker og gaveartikler. Her finner du blant annet bøker om og av Henrik Ibsen og Knut Hamsun. I butikken får du kjøpt billetter til omvisning i museet.

Velkommen innom for en hyggelig handel.