Våre gruppetilbud

Vi tilbyr mange spennende opplevelser for grupper og skreddersyr gjerne opplevelsen for dere. 

Opplevelsene tilbys året rundt. Gruppen må være på minimum 10 personer, og programmet bookes gjennom Grimstad Turistkontor

Grimstad bys museer har skjenkerett for salg av øl og vin til lukkede selskaper ved våre museumsarenaer. Dette kan bestilles i forbindelse med gruppeturer.

 

Her er en oversikt over våre gruppeopplevelser på Dømmesmoen: 

 

Omvisning på Hagebruksmuseet

Den vakre parken på Dømmesmoen er rammen rundt Norsk Hagebruksmuseum. Her er utstillinger om den viktige hagebruksnæringen i Grimstad. Dere får høre om vinproduksjonen på Fuhr, konservesindustrien i Grimstad og om det økologiske samspillet mellom biene, naturen og menneskene. Hva med å avslutte omvisningen med ferske vafler og kaffi? Museet er kjent for de velsmakende vaflene sine! 

 

Parkvandring på Dømmesmoen

Dømmesmoen er en naturskjønn perle like utenfor Grimstad med en stor og velholdt park.  Parkvandringen går gjennom det praktfulle hageanlegget på Dømmesmoen. Dere får se rosene, dammen, eika, staudene og Ibsens urtehage. Gården Dømmesmoens historie kan spores helt tilbake til 1600-tallet, men den nyere historien startet på 1920-tallet da Statens gartnerskole startet opp her. Dette gjør parken til et egnet sted for historier om hagebrukseventyret i Grimstad.